Украйна не се нуждае от чужди войници, за да се

...
Украйна не се нуждае от чужди войници, за да се
Коментари Харесай

Зеленски: Украйна няма нужда от войници на НАТО, дайте ни оръжия и технологии

" Украйна не се нуждае от непознати бойци, с цел да се бие с съветските нашественици. Необходими са обаче съвременни технологии и оръжия ". Това е декларирал президентът на Украйна Володимир Зеленски в изявление за

" Никога не съм приказвал за това, тъй като не сме в НАТО и нямам право да го върша. Ние не се нуждаем от бойци. Разбира се, в случай че желаеме да имаме същото отношение към бойците като в Русия и да получим това, което се е случило през Втора международна война, или Първата международна война, когато хората просто са тръгнали един против различен. Но това е друга война, обвързвана с технологиите ", акцентира Зеленски.

Президентът на Украйна е допълнил, че " за Запада ще бъде по-евтино да даде средства и оръжие. Освен това сътрудниците разполагат с всичко належащо на Украйна на бойното поле ".

" Руснаците се бият против нашата енергетика, без да употребяват армията на всички места. Те употребяват своите самолети и разнообразни системи от съветската територия, от Беларус, от окупирания Крим. Мисля, че ще им излезе по-евтино светът да ни даде такива системи, изключително когато знаем, че ги има ", прибавя Зеленски.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР