Украйна не преговаря със западните партньори за изготвянето на бъдещ

...
Украйна не преговаря със западните партньори за изготвянето на бъдещ
Коментари Харесай

Украйна не преговаря със западни партньори за бъдещ мирен план с Русия -

Украйна не договаря със западните сътрудници за правенето на предстоящ " кротичък проект " с Русия, съобщи президентът Володимир Зеленски на среща с публицисти , заяви УНИАН с позоваване на РБК-Украйна.

По думите му умората от войната в света пораства и " хората желаят някакъв резултат за себе си ", тъй че Украйна е склонявана към неблагоприятен излаз от договарянията с Русия.

" Тези договаряния през днешния ден са на нулево равнище. Разбира се, всеки желае да ни тласне към някакъв резултат, който не е тъкмо мечтан за нас, тъй като не ни питат. И ръководени от една или друга страна, те евентуално имат свои лични ползи, както финансови, по този начин и политически. Умората пораства, хората желаят резултат за себе си. Нуждаем се от резултат за нас ", сподели Зеленски.

По-рано CNN заяви, че на четвъртия месец от пълномащабното военно навлизане на Русия в самостоятелна Украйна представители на Съединени американски щати, Европейския съюз и Англия са почнали да организират постоянни срещи, на които разискват проект за преустановяване на войната в Украйна посредством договаряния. Украйна не взе участие директно в тези разисквания.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР