Украйна не е способна да достигне военен паритет с Русия

...
Украйна не е способна да достигне военен паритет с Русия
Коментари Харесай

Украйна призна, че не е способна да достигне военен паритет с Русия в Черно море

Украйна не е способна да доближи боен паритет с Русия в Черно море и Азовско море . Това призна командването на Военноморските сили (ВМС) на Украйна, представено от ТАСС.

" Разбираме, че няма да реализираме паритет с Черноморския флот на Руската федерация ", се споделя в оповестено на страницата на Военноморски сили във " Facebook " известие, отдадено на въпросите на създаването на тактика за развиването на Военноморския флот на страната до 2035 година

В същото време командването на Военноморски сили не се нуждае от подобен паритет , с цел да " спре експанзията на Русия в морето ".

Според украинските военни за тази цел не е необходим огромен , а ефикасен флот, акцентирайки като образци Военноморски сили на Норвегия, Швеция и Израел.

Повече от един път управлението на Военноморски сили на Украйна призна, че националният флот се намира в сериозна обстановка , защото в Черно море има към дузина единици военноморска техника. Най-големият транспортен съд на Украйна се явява фрегатата " Гетман Сагайдачни ", която е в плачевно положение.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР