Украйна иска да въвлече българите в конфликта.Това обяви говорителят на

...
Украйна иска да въвлече българите в конфликта.Това обяви говорителят на
Коментари Харесай

Кремъл: Украйна иска да въвлече българите в конфликта

Украйна желае да въвлече българите в спора.

Това разгласи представителят на Кремъл Дмитрий Песков, откакто украинският президент дойде в България.

" Устата " на Путин разяснява съответно желанията на Зеленски да разисква с властимащите в страната ни изпращането на военна помощ.

" Киевският режим прави всичко допустимо да въвлече допустимо най-вече страни непосредствено в този спор. Много страни към този момент се хвърлиха стремително - директно и индиректно - в този спор. Ясно е, че те ще разискват тази тематика и с българите ", сподели Песков.

Според него съдружниците на Украйна няма да съумеят да осуетят резултата от " специфичната военна интервенция ".

" По принцип всички тези полемики и резултатите от тези полемики по никакъв метод не могат да повлияят на изхода от специфична военна интервенция. И сегашната обстановка на фронта повече от красноречиво го удостоверява ", сподели Песков.

България не е участничка в кървавата и неоправдана война на Русия против Украйна и изпращането на снаряди, ракетни системи или самолети няма да промени това. Ситуацията на фронта надали може да се дефинира като удобна за съветската войска - от начало на нашествието Русия е изгубила повече от 50 % от в началото превзетата територия.

Херсон бе единственият районен център, който руснаците окупираха... преди да го изгубят през декември 2022 година За съпоставяне - в границите на 24 часа " вагнеровците " на Евгений Пригожин съумяха да завладяват две регионални столици: Ростов на Дон и Воронеж.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР