Украйна гарантира за живота и сигурността на руски войници, които

...
Украйна гарантира за живота и сигурността на руски войници, които
Коментари Харесай

Украйна ще гарантира живота и сигурността на руските войници, които се предадат

Украйна подсигурява за " живота и сигурността " на съветски бойци, които се предадат, съобщи през днешния ден украинският министър на защитата Олексий Резников, представен от Франс прес.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 7412
Той сподели това на фона на напредването на силите на Киев в южна и източна посока.

" Ние подсигуряваме за живота, сигурността и справедливото отношение към всички, които откажат да се бият. Все още можете да спасите Русия от покруса, а съветската войска - от оскърбление. Или да бъдете запомнени като крадци, изнасилвачи и убийци ", съобщи Резников във видеообръщение към съветските военни.

В същото време той даде обещание " съд за тези, които са давали незаконни заповеди ".

Според Резников Кремъл е заблудил и предал съветските бойци, изпращайки ги в Украйна.

" Москва не обича истината. Най-лесно за тях е да настояват, че вие умирате като герои, биейки се с войските на НАТО. Страните от НАТО ни доставят с оръжие, по този начин е. Украинските военни обаче са тези, които се бият с вас с тези оръжия. Украинците нямат потребност от съветски територии, нашите са ни задоволителни. И ние ще си ги върнем всичките ", сподели Резников.

От предишния месец украинската войска организира светкавична контраатака в окупираните от съветската войска области, връщайки си територия от хиляди квадратни километри в южната и източна част на страната, отбелязва Агенция Франс Прес.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР