Украйна е създала мрежа от агенти и симпатизанти в Русия,

...
Украйна е създала мрежа от агенти и симпатизанти в Русия,
Коментари Харесай

Си Ен Ен: Украйна е изградила мрежа от агенти за диверсии в Русия

Украйна е основала мрежа от сътрудници и симпатизанти в Русия, които се занимават с диверсии, а Киев им дава дронове за това , оповестява Си Ен Ен, базирайки се на източници, осведомени с данни на американското разузнаване.

Американски чиновници считат, че тези проукраински сътрудници в Русия са направили, изстрелвайки дронове от Русия.

Не е ясно обаче дали други офанзиви с дронове, осъществени през последните дни, в това число, също са били осъществени от Русия от тази мрежа от проукраински сътрудници.

Смята се, че Украйна дава украински дронове на своите сътрудници - двама американски чиновници са завили, че Съединени американски щати нямат доказателства, че офанзивите са осъществени с американски оръжия.
 Отново дронове в небето над Русия
Отново дронове в небето над Русия

Атакувана е енергийна инфраструктура в Смоленска област

Американски чиновници не са съумели да дефинират тъкмо по какъв начин Украйна е съумяла да вкара безпилотните апарати зад фронтовите линии, само че съгласно източниците на Си Ен Ен, Киев е открил добре функциониращи контрабандни направления , които биха могли да бъдат употребявани за изпращане на дроновете или техните съставни елементи в Русия.

Представител на европейско разузнаване означи, че руско-украинската граница е обширна и сложна за надзор, което я прави подобаваща за контрабанда.

" Това е периферен район на Русия. Оцеляването е проблем на всички, тъй че парите в брой правят чудеса ", споделя източникът.

Кой тъкмо управлява тази активност не е ясно, само че източници на Си Ен Ен споделят, че " украинската разследваща общественост " може да стои зад нея. Украинският президент Володимир Зеленски е определил необятни параметри за това какво е позволено да вършат службите за разузнаване и сигурност, споделиха два източника на Си Ен Ен, само че не всяка интервенция би трябвало да бъде съгласувана.

Говорител на шефа на службата за сигурност на Украйна, който беше помолен да разяснява обстановката, допусна пред Си Ен Ен, че мистериозните детонации и ударите с дронове на съветска територия ще продължат.

Публично високопоставени американски чиновници осъждат украинските удари на съветска територия. Но говорейки уединено със Си Ен Ен, американски и западни чиновници споделиха, че виждат сходни удари като " интелигентна военна тактика ", която може да отклони съветските запаси за отбрана на личната им територия.

- дали да ускори защитата в граничните региони на Русия или да укрепи границите си в окупираната Украйна ", се споделя още в отчета на английското разузнаване в скорошен отчет.
 Дрон удари енергиен обект в Белгородска област
Дрон удари енергиен обект в Белгородска област

Губернаторът удостовери за избухнал пожар
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР