Украйна е получила от Германия ракетна система за миналата седмица.

...
Украйна е получила от Германия ракетна система за миналата седмица.
Коментари Харесай

Как Украйна може да използва Пейтриът в предстоящата офанзива?

Украйна е получила от Германия ракетна система за предходната седмица. Това се показва в уеб страницата на немското държавно управление.

Това е първата система " Пейтриът ", която Берлин изпраща на Киев. В допълнение са доставени и ракети за Противовъздушна отбрана системата, както и 16 бронирани камиона Mercedes Benz Zetro, с които общият им брой доближава 76.

През януари канцлерът на Германия Олаф Шолц се ангажира да даде на Украйна цялостна батарея от системи " Пейтриът ", която нормално се състои от четири до осем единици с по четири ракети всяка.

Съединени американски щати също са дали обещание две батареи " Пейтриът " и в края на март в Оклахома за тяхното потребление. пък е дала обещание две единици " Пейтриът ".
 Украинците стартират да се образоват на
Украинците стартират да се образоват на " Пейтриът "

Програмата ще се организира във " Форт Сил " в Оклахома

MIM-104 " Пейтриът " е система за ракети земя-въздух и е главната такава система, употребена от американската войска и няколко други съдружници от НАТО. Една единица " Пейтриът " нормално се състои от пускова станция, станция за ръководство, генератор и други помощни транспортни средства.

Основната функционалност на " Пейтриът " е да прехваща и унищожава противников ракети. Една такава батерия се прави оценка на 1 милиард $.

Наскоро изтекли документи на Министерството на защитата на Съединени американски щати разкриват вероятни слаби брънки във военната акция на Украйна против съветските сили. В документите се предизвестява, че К иев може да остане без жизненоважните
 Британски специалист:
Британски специалист: " Пейтриът " в Украйна, само че с опасности за НАТО

Запасите от тях са лимитирани

Как Украйна може да употребява " Пейтриът " в идната атака?

Една опция би била Противовъздушна отбрана системата да покрива относително дребен регион, който се нуждае от доста надеждна противовъздушна защита. Там, където са ситуирани пусковите установки на " Пейтриът ", украинските противовъздушни сили в множеството случаи биха имали отлични шансове, че съветски самолети и крилати ракети няма да преминат , и рационална опция да не преминат балистични ракети, написа " Киев поуст ".

Въпреки това, заради метода, по който са проектирани радарите и размера на въздушното пространство на Украйна, дребните дронове може освен да съумеят да обхванат във въздушното пространство, покрито от " Пейтриът ", само че даже да нападат скъпоструващите американски пускови установки и системи за следене.

Друг вид за потреблението им би бил да се избере бранш от бойната линия и дейно да се поеме цялостен надзор над въздушното пространство над нег о. Това ще бъде въздушна интервенция, която украинците към момента не са опитвали. В случай че съумеят обаче, украинските военновъздушни сили може да получат въздушно предимство в този бранш и техните ударни самолети ще могат да работят в случай че не безнаказано, то без огромен риск от интервенция на съветските военновъздушни сили.
 Русия подготвена да отговори на Patriot с междуконтинентални балистични ракети
Русия подготвена да отговори на Patriot с междуконтинентални балистични ракети

МО разгласява видео, показващо зареждане на междуконтинентална балистична ракета в силозна пускова установка
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР