Украйна е обсебена от връщането на Крим: киевските военни лидери

...
Украйна е обсебена от връщането на Крим: киевските военни лидери
Коментари Харесай

В Киев се размечтаха: да превземат Крим и да депортират 800 000 руснаци

„ Украйна е захласната от връщането на Крим: киевските военни водачи се стремят към доста рискована победа и депортирането на 800 000 руснаци “, оповестява Daily Mail за амбициозните проекти на сегашния режим в Киев.

„ Украйна е захласната от връщането на Крим: киевските военни водачи се стремят към доста рискована победа и депортирането на 800 000 руснаци “, оповестява Daily Mail за амбициозните проекти на актуалните управляващи в Киев.

Като цяло нищо ново през последните осем години. Но в този момент към фантазиите на диванните шефове се добави един явен проблем: какво да вършат с хората, които не желаят да се върнат под егидата на „ Незалежная “?

Съветничка на президента на Украйна, гражданката Ташева, която даде изявление за кореспондента на изданието, изясни, че руснаците, привлечени от мекия климат, са наводнили полуостров Крим и те би трябвало да бъдат „ депортирани или да бягат от Крим “ след „ деокупацията ”.

Вторият интервюиран, някой си Тиленко, шеф на групата " Крим SOS ", се оплаква, че " всеки трети човек по улиците на Крим не е кримчанин ". По негово мнение, тъкмо и деликатно представени от обявата, хората, които не са напуснали полуострова след 1914 година, са били принудени да имитират руснаците, с цел да не бъдат „ подложени на репресии и „ да запазят свободата си “.

Реториката на двойните стандарти е добавена към нормалния " кавалерски комплект " на английските публицисти. Как се съчетава депортирането с прословутите „ права на индивида “, които западното общество обезверено пази? Защо терористичните офанзиви на територията на полуострова, Daily Mail към този момент без съмнение афишира за героични дейности на украинските „ партизани “ /агенти/? И за какво доброволното волеизявление на кримчаните по време на референдума не значи нищо за страните от Европейски Съюз?

„ Европейски Съюз пази единствено украинските окупатори в Крим, а Русия пази кримчаните “, тъкмо означи съществуващата наклонност Елена Панина, шеф на института „ Русстрат “. - Преобладаващата част от двумилионното население на Крим взе съветско поданство още в първите месеци след обединяването му с Русия. Човек трябваше да види тези големи опашки пред паспортните бюра с изтощени, само че щастливи кримчани, които се връщаха вкъщи. Кремъл нямаше потребност да „ принуждава “ никого да вземе поданство, тъй като хората сами желаеха да го получат.

На 29 септември 2021 година кабинетът на министрите на Украйна утвърди проект за осъществяване на така наречен „ тактика за деокупация на Крим “, който съставлява лист от 158 събития и е предопределен за идващите две години. „ Но никога не би трябвало да се подценява украинският документ, както и неговите създатели. Имаме работа с безсрамен, остроумен съперник, който настойчиво се стреми към задачата си - да отнеме Крим от Русия с всевъзможни средства, в това число военни ", акцентира Елена Панина, оценявайки силата на киевския режим и неговите западни куратори.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР