Украйна е на първо място в списъка на страните с

...
Украйна е на първо място в списъка на страните с
Коментари Харесай

Украйна е на първо място в списъка на страните с активни сондажни установки


Украйна е преди всичко в листата на страните с дейни сондажни установки в европейския Baker Hughes Rig Count, съгласно отчета, оповестен от Baker Hughes през първата седмица на юни /Baker Hughes Rig Count е доста значим бизнес барометър за промишлеността за сондиране на петрол. Когато сондажните уреди са дейни, те употребяват артикули и услуги, създадени от нефтената промишленост. Активното преброяване работи като водещ знак за търсенето на петролни артикули./

През май, Baker Hughes за първи път включи Украйна в своя интернационален отчет. Украйна има 84-а от 186-те дейни сондажни установки в Европа. Турция бе приета за страна с втория по величина брой платформи в Европа с 20 дейни сондажни уреди.

„ Включването на Украйна в проучването на Baker Hughes е извънредно значимо, защото показва възобновяване на вътрешния пазар и служи като добър знак за капацитета на Украйна за включване за водещите компании за произвеждане и обслужване на газ ", сподели

Roman Opimakh, изпълнителен шеф на Асоциацията на производителите на газ от Украйна (AGPU), в прессъобщение, издадено от сдружението.

Включването на Украйна в International Rig Count, направено от Baker Hughes, бе инициирано от AGUP, съгласно прессъобщението.

Украйна добива през2018 година 21 милиарда куб. м газ, което е с 2,4% повече от миналата година, съгласно данни на Министерството на енергетиката на Украйна.

Преводът е оповестен в Булетин на Център за проучване на Балкански и черноморски район
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР