Украйна би започнала преговори с държавата-окупатор Русия само при своите

...
Украйна би започнала преговори с държавата-окупатор Русия само при своите
Коментари Харесай

Данилов: Опитват да склонят Украйна за преговори при условията на Русия

Украйна би почнала договаряния с държавата-окупатор Русия единствено при своите условия. Това съобщи през днешния ден секретарят на Съвета за национална сигурност и защита на Украйна Олексий Данилов в ефира на канал " Рада ".

" Сега просто се нагнетява обстановката, с цел да може колкото може по-бързо да ни слагат на масата на договарянията при изискванията на Русия ", показва Данилов, представен от изданието Гордон.

Той добавя, че за задачата е активизирана огромна акция и се чуват доста начинания за договаряния сред Украйна и Русия от разнообразни страни по света.

" Но имайте поради, повече от сигурен съм, че в случай че ще преговаряме за нещо и президентът (Володимир Зеленски) вземе такова решение, то това ще стане единствено при изискванията на нашата страна ", акцентира Олексий Данилов.

Той добавя, че никой не счита да предава националните ползи на Украйна, " колкото и да им се желае на някои представители на някои страни, които през днешния ден интензивно се включиха в тази обстановка ".

Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР