Украсена с балони ГАЗ-ка с надпис „Абитуриент” събра погледите на

...
Украсена с балони ГАЗ-ка с надпис „Абитуриент” събра погледите на
Коментари Харесай

Абитуриент отиде на бала си с ГАЗ-ка

Украсена с балони ГАЗ-ка с надпис „ Абитуриент” събра погледите на добричлии. С нея на бала си отиде абитуриент от Професионалната гимназия по туризъм „ П. К. Яворов” в града, която тази година откри сезона на баловете.
След като впечатлена от визията на возилото за дванайсетокласника добричлийка разгласява фотография в обществената мрежа, мненията бяха полярни, написа Канал3.
„ Почудиха се тези завършващи, кой от какъв да е по – автентичен. Вече стават смешни, съгласно мен”, написа потребителка в обществената мрежа. Други смятат, че, в случай че зрелостникът е желал да е забавен, е трябвало да отиде с лимузина, а, в случай че желае да е ретро – с файтон, написа районният уебсайт pronewsdobrich.bg.
Други обаче бяха безапелационни, че концепцията е истинска. „ Децата са прелестни и няма нищо неприятно да бъдат оригинални”. „ Щуро, кво неприятно има”, „ Много хубаво, браво”, „ Камионът е ретро и е супер гениално хрумване”, „ Това е 300 пъти по-яко и запаметяващо се, в сравнение с, която и да е кола за 100к+”, смятат други.
Добричлийка пък показа, че в скандинавските страни всички, които приключват, се качват на камиони и хвърлят бонбони на децата.
Според Уикипедия, ГАЗ-66 руски боен камион, създаван от ГАЗ. Бил е главното транспортно средство за моторизираната пехота на Съюз на съветските социалистически републики и към момента се употребява в някогашните руски републики,. Прякорът му в Съветския съюз е „ шишига “, прочут е и като „ виетнамка “.
Производството му стартира през 1964 година и е прекаратено през 1999 г.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР