Украинците все още не притежават радарни данни за контрола на

...
Украинците все още не притежават радарни данни за контрола на
Коментари Харесай

Версии за катастрофиралия в Иран самолет

Украинците към момента не имат радарни данни за контрола на въздушното придвижване. Международните авиолинии на Украйна (МАУ), която е притежател на самолета, споделя, че на борда няма механически неизправности, пишат украински медии.

От друга страна, иранците пренебрегват всички версии като се изключи пожар на мотора.

Иранските управляващи изключиха опцията за терористична офанзива и нарекоха запалване на мотора предварителна причина за злополуката. Официалната версия ще бъде обявена на дешифрирането на двете черни кутии, открити на мястото на злополуката.

В четвъртък сутринта Съветът за национална сигурност и защита на Украйна уточни три съществени версии за самолетната злополука в Иран. Украинският " Боинг " 737 е бил или ударен от ракета, или е станал жертва на терористична офанзива на борда, или детонацията на мотора е по механически аргументи. Четвъртата, спомагателна версия е конфликт на самолета с дрон.

Киев към този момент загатна седем разновидността за аргументите за злополуката, " три от които са секретни ". Логично четирите " несекретни " версии в действителност са озвучените по-рано. Но " ракетният " сюжет се смята за главен и даже там посочват съответното оръжие, унищожило самолета - противовъздушният комплекс " Тор " от руско време. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР