Украинците тази Коледа ще създадат свое чудо, като останат непокорени

...
Украинците тази Коледа ще създадат свое чудо, като останат непокорени
Коментари Харесай

Зеленски на Коледа: Украинците ще останат непокорени въпреки руските нападения

Украинците тази Коледа ще основат свое знамение, като останат непокорени макар съветските набези, потопили милиони хора в мрачевина, съобщи украинският президент Володимир Зеленски.

Часове по-рано съветски удари в Херсон взеха най-малко 10 жертви. Свободата има висока цена, само че цената на робството е още по-висока, означи в Коледно обръщение към нацията украинският водач.

" Устояхме на набези закани, нуклеарен шантаж, гнет, ракетни удари. Нека устоим тази зима, тъй като знаем защо се борим ", прикани Зеленски тъкмо 10 месеца след началото на съветската инвазия.

„ Ще пеем коледни песни – по-весело от всеки път, с цел да заглушим звука на генератора. Ще чуем гласовете и поздравите на обичаните си хора – в душите си, даже връзката и интернет да спрат. И даже в цялостен мрак ще се открием с цел да се прегърнем мощно. И в случай че няма отопление, ще се прегръщаме дълго с цел да се топлим взаимно. Ще честваме както постоянно. Ще се усмихваме и радваме както постоянно. С една разлика: няма да чакаме знамение, тъй като сами го сътворяваме. Христос се роди! Прославете го ", сподели президентът.

Тази заран във всички региони на Украйна беше оповестена въздушна паника. Според непотвърдени известия в украинските обществени медии, повода е излитането на съветски самолети от Беларус.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР