Украинците ще бъдат изправени пред още няколко трудни месеца от

...
Украинците ще бъдат изправени пред още няколко трудни месеца от
Коментари Харесай

Прогноза на Киев кога Русия ще седне на масата на преговорите

Украинците ще бъдат изправени пред още няколко сложни месеца от войната. Тогава руснаците ще би трябвало да седнат на масата за договаряния, оповестява УНИАН.

„ Мисля, че към момента ни предстоят доста сложни месеци, само че по-късно руснаците просто ще бъдат принудени да седнат на масата за договаряния “, споделя Вадим Денисенко, консултант на министъра на вътрешните работа пред украински медии. 

В същото време той акцентира, че към момента е рано да се приказва за завършек на войната.

„ По принцип не съществува нито един вид за договаряния, тъй като руснаците считат, че благодарение на мобилизацията и някои техни тактически ходове ще могат да пречупят хода на войната и по тази причина мислят, че е прекомерно рано да седна на масата за договаряния “, аргументира тезата си съветникът към украинското Министерство на вътрешните работи.

Към този миг в Украйна не имат вяра в искреността на изказванията на съветския президент Владимир Путин, че е готовността му за мирни договаряния. Една от аргументите са непрекъснатите съветски офанзиви против мирни градове в тила.

В същото време Съединени американски щати имат вяра във опцията бъде поддържан разговор с Москва. Въпреки това Държавният департамент признава, че нахлуването в Украйна демонстрира, че Русия не се стреми да откри разговор.

В същото време Михаил Подоляк, консултант на ръководителя на ОПУ, приканва западните страни да не се подвеждат по нереалистичните проекти за Руската федерация, а да дават оръжие на Украйна, с които да се пази.

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР