Украинците се справят много по-добре от очакваното. Това е войната

...
Украинците се справят много по-добре от очакваното. Това е войната
Коментари Харесай

Густав Гресел: Украйна има шанс да подтикне режима в Русия към разпад


" Украинците се оправят доста по-добре от предстоящото. Това е войната на Путин и той я стартира с неправилни прогнози за вътрешнополитическата обстановка в Украйна. Тя към момента има късмет да подтикне режима в Русия към разпад. Не е безсмислена борбата им ". Това сподели специалистът по военни спорове от Европейския съвет по интернационалните връзки Густав Гресел за " Твоят ден ".
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 2207
По думите му на Украйна би трябвало да се оказва помощ с всичко належащо. " Икономически да се опитваме да смачкаме Русия, с цел да пречупим гръбнака на тази бойна машина. Не сме достигнали най-високото равнище на глобите. Шокът от войната сплоти европейците. Надявам се да ограничим вредите от войната ", показа Гресел.

Според него бъдещето на Украйна ще се реши на бойното поле, по тази причина би трябвало да се обединим против Русия в интернационална коалиция със страни и отвън Европейски Съюз и НАТО. " Съединени американски щати вършат всичко допустимо да оказват помощ на Украйна, а Путин се бои от тях. Руският президент счита, че има рпедимство като употребява нуклеарните закани, само че няма да имаме същинска Студена война, а доста нестабилна такава с непрекъсната военна дестабилизация. Това ще продължи до момента в който Путин се отдръпна, а това ще се случи, в случай че усети, че военните му сили не съумяват да реализират задачата ", счита той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР