Украинците от френския Чуждестранен легион ще могат да заминат за

...
Украинците от френския Чуждестранен легион ще могат да заминат за
Коментари Харесай

Киев: Украинците от френския Чуждестранен легион ще могат да заминат да бранят родината си

Украинците от френския Чуждестранен легион ще могат да заминат за Украйна в цялостно бойно снаряжение. Това заяви в Телеграм Центърът за противопоставяне на дезинформацията към Съвета за национална сигурност и защита на Украйна, съобщи Укринформ.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1283
Френското военно формирование, включващо висококвалифицирани пехотинци, пуска украинците, искащи да бранят родината си, като им оставя цялостната екипировка.

Украинският президент Володимир Зеленски осведоми по-рано, че в страната се основава Интернационален легион за териториална защита. Извънщатният консултант към офиса му Олексий Арестович съобщи, че в легиона, основан за битка с окупационните войски на Русия, се записват доста чужденци, напомня Българска телеграфна агенция. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1283  Ето по какъв начин ще влизат у нас домашните любимци на украинците Ето по какъв начин ще влизат у нас домашните любимци на украинците  Кирил Петков: Ще желая оставката на Стефан Янев, не може да употребява думичката

Кирил Петков: Ще желая оставката на Стефан Янев, не може да употребява думичката " интервенция " вместо " война "  Украинка, живееща в Монтана: Спрете войната, никое дете не заслужава това Украинка, живееща в Монтана: Спрете войната, никое дете не заслужава това
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР