Украинците не трябва да коленичат и да молят със сълзи

...
Украинците не трябва да коленичат и да молят със сълзи
Коментари Харесай

Порошенко зове украинците да не коленичат пред Путин

Украинците не би трябвало " да коленичат и да молят със сълзи в очите за амнистия " от съветския президент Владимир Путин. За това настоя украинският държавен глава Петро Порошенко в ефира на украинска телевизия. Той разгласява видео от изявлението в профила си във " Facebook ".

" На украинците се предлага да коленичат, да пълзят, да плачат и да умоляват Путин за амнистия. Помнете: Москва не има вяра на сълзи ", изтъкнал Порошенко.

Той също по този начин цитирал строфи от химна на Украинската въстаническа войска (УПА), в които има апели да не се плаче. УПА е неразрешена в Русия като екстремистка организация.

Полошенко предложил опция: по-конкретно, по думите му, сега Киев и НАТО разискват платформа за възвръщането на Крим в рамките на Украйна.

По-рано претендентът за президент на Украйна, комикът Владимир Зеленски, който води в социологическите изследвания броени дни преди президентските избори на 31 март, изясни думите за готовността да се коленичи пред Путин, които са били изказани през 2014 година Политикът сподели, че е имал поради желанието да падне на колене, единствено в случай че страната му не бъде сложена в същото състояние.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР