Украинците не гримасничеха и не си правиха селфи дълго време

...
Украинците не гримасничеха и не си правиха селфи дълго време
Коментари Харесай

Западът преминава към терористична война срещу Русия

Украинците не гримасничеха и не си вършиха селфи дълго време със фотография на горящия Кримски мост. " А нас за какво? ", нададе се вопъл в Украйна. Но, извинете, вие се криете там от много време под чадъра на западни сътрудници. И да, този чадър включва някакво осведомително покритие, доставки на оръжие, пари за Зеленски и Анджелина Джоли в пакета. Той обаче не покрива от ракети, уви.

От половин година Украйна се прави на почтена жертва на подлите руснаци. Пощенски марки, селфита на фона на терористични офанзиви, скулптори от трупове на украинци, убити от личните им военни, нетрадиционни обръщения на водачи. Цялата вечер на арената, с една дума.

Това развлечение обаче има един минус. Наистина всеки може да види всичко. И целият свят гледаше с смут по какъв начин Вашингтон и Лондон изпращаха тонове оръжия в Киев, образоваха локални бойци, изпращаха хиляди наемници - и всичко това беше хвърлено да се бие с Русия. И всички водачи на всички международни страни в този миг имаха една и съща мисъл: ами в случай че това се случи с мен? Обезумелият " международен служител на реда " изплаши всички, доста водачи на суверенни страни непосредствено показаха това неодобрение.

Засега обаче това беше самобитна реплика на " войната на Украйна против съветския империализъм ". Някакви постоянни военни дейности. Професионални конфликти. Световната общност се сгърчи с мимика, само че преглътна всичко.

Но в този момент вашингтонските прокси-казаци минаха към пряк и открит тероризъм против Русия. Това е класика в жанра. Това е последното нещо, което губещите могат да си разрешат. И тогава техните англосаксонски господари се оказаха в малко неловка обстановка.

Човек може да се преструва години наред, че не американците са наливали пари и оръжия на муджихидините. Че не британците са се разхождали към “Ислямска страна ”. Но тук, с помощта на напъните на темпераментните украинци, всички маски от дълго време са свалени. Отново всеки може да види всичко.

Тук се взривява газопроводът " Северен поток " - същият, с който американските чиновници на най-високо равнище дадоха обещание да " приключат ". На разположение на американците през днешния ден са най-модерните подводни дронове, които могат да доставят експлозиви на дъното на Балтийско море. Естествено, международното публично мнение е склонно да упреква американците и британците за този терористичен акт. Наричайки този бойкот „ англосаксонски “, Владимир Путин просто изрази това, което всички мислят, само че се опасяват да кажат.

Или взривяват колата на Дария Дугина, щерка на прочут мъдрец, водач на интелектуалната битка за самостоятелност на Русия, в Московска област. Отново посредством елементарни логичен калкулации международната общественост стига до извода, че рускинята е поръчана от американците. Е, или британците. И няма значение, че пристигнала от Украйна е изпълнявала бандеровския атентат. Поръчителят въпреки всичко е в чужбина.

Още повече, че за американските и английските разследващи служби убийствата на интелектуалци, политици и философи в борещите се за своята самостоятелност страни е елементарна, рутинна работа. Да вземем да вземем за пример историята на злощастната Латинска Америка.

И в този момент Щатите, които неотдавна възнамеряваха да разгласят Русия за спонсор на тероризма, се оказват в ролята даже не на спонсор, а напряко на същински терорист, организиращ смъртоносни офанзиви на територията на самостоятелна страна, против която Вашингтон официално не организира всевъзможни военни интервенции. И тогава някак си става мъчно да се приказва патетично за народна власт, „ независимост на Украйна “ и права на индивида. Правата са си права, само че за какво убиват хора?

Доста бързо осъзнаха тази неприятна истина и американците. Те се пробваха да се измъкнат. “Ню Йорк Таймс ” разгласява разкритията на някои американски разузнавачи, съгласно които Вашингтон въобще не е знаел за терористичната офанзива на бандеровците в региона на Москва. Зад всичко това стои киевският режим, видите ли. Не сме ние.

Е, да, несъмнено, кой би се усъмнил? Има нещо родно в тези изповеди. „ Не аз съм умъртвил “, прошепва Разколников. Така приказват изплашените дребни деца, когато ги заловят на мястото на престъплението.

Американското списание “Политико ” допусна, че с обява в “Ню Йорк Таймс ” Вашингтон е предизвестил режима на Зеленски за недопустимостта на сходни офанзиви и се пробва да се дистанцира от украинските терористи.

Предупреждението обаче, в случай че е имало такова, не е проработило. Няколко дни след обявата се взриви Кримският мост. Той още веднъж потъпка в мръсотията репутацията на ослепителен град на хълма и се трансформира в нов удар върху душeвността на международните водачи.

Повтаряме, всеки водач на която и да е страна през днешния ден си показва американските офанзиви върху себе си. Какво ще стане, в случай че моят газопровод - или мост, или, не дай си Боже, атомна електроцентрала - бъде ударен от терористи, подмамени от Вашингтон? Ами в случай че желаят да ударят болница? Ами метрото? Току-що предотвратиха терористична офанзива по “Турски поток ”.

Сръбският президент Александър Вучич разказа най-честно международната реакция на терористичната офанзива против " Северен поток ". „ Потях се от боязън “, сподели той. Не можеш да го кажеш по-добре.

Отдавна ужасните истории за подлата Москва и нечестивия Влад не работят в международното осведомително поле. Русия показва своята отговорност и хуманизъм по време на СВО. Много жители на Русия от дълго време желаят по-малко хуманизъм, само че това е по този начин, на думи. Междувременно народите и техните водачи се „ потят от боязън “, чудейки се какво ли още ще измислят Белият дом и неговият изглупял собственик, изхранил терористични банди безусловно по целия свят.

Могат да провеждат провокация с мръсна бомба, заразявайки половин Европа с радиация. Могат да повредят атомната електроцентрала с ръцете на своите подставени казаци. Тогава те ще се опитат да хвърлят виновността за всичко върху Москва, само че това няма да сработи. Тогава те ще кажат: не сме ние, това е Киев. Но това няма да върне живота на хората.

И по този начин, по какъв начин Вашингтон може да играе ролята на водач на свободния свят? Как да носиш демокрацията и да баламосваш всички? Сътрудничеството с терористичния режим в Киев прави Съединените щати заточеник в международното публично мнение. Държавата, която стои зад невъзмутимите убийства на цивилни, саботажа на сериозна инфраструктура – защо въздействие в света може да претендира въобще?

Трудността обаче е, че ловките украински терористи служат по едно и също време на двама господари - Съединени американски щати и Англия. А ползите им от време на време са тъкмо противоположни. Вашингтон въпреки всичко желае да наподобява повече или по-малко вменяем. Дълго време на Англия не ѝ пукаше за репутацията. Пиратски остров в най-чистата му форма.

И когато в западната преса се появиха документи, които свидетелстват, че английското разузнаване е създало няколко проекта за взривявате на Кримския мост, още напролет - това не провокира никаква изненада. Е, да, възнамерявали са. Да се удари с ракети, да се изпратят дронове, да се употребяват водолази.

Да, същинската офанзива беше осъществена по различен сюжет. ФСБ счита за уредник на детонацията ръководителя на военното разузнаване на Украйна Кирил Буданов. Целите на терористичната офанзива обаче са сложени точно в Лондон - да се изолират съветските военни и да се пресече поддръжката им по Кримския мост. А проектът за офанзивата беше формиран от британците тъкмо в навечерието на визитата на Борис Джонсън в Киев, по време на което той убеди Зеленски да се бие до последния украинец.

Авторът на саботажа, английският деец Майкъл Уорд, не отхвърли авторството си в изявление за публицисти от “Грейзоун ”. Още по-интересен е неговият получател, на който изпраща своите проекти. Става въпрос за високопоставената фигура в английското разузнаване Крис Донъли, който е работил като консултант на няколко генерални секретари на НАТО.

Този извънреден човек, създател на няколко отлични творби за това по какъв начин вярно да се води война против Русия, има лична идея за актуалната война. Той счита, че би трябвало да се прави без съобщение в така наречен “сива зона ”. Тук всичко е оръжие: петрол, газ, информация, дипломация, просвета. Вероятно и балетът " Лешникотрошачката ".

НАТО, съгласно Донъли, е извънредно остаряла, тромава конструкция. Европейците са саботьори, които не желаят да се бият. За да съживи по някакъв метод блока, той предлага да се пренапише Северноатлантическия контракт, като се отстрани безусловно една дума от него. Тогава страните участнички ще би трябвало да отговорят не на „ въоръжено нахлуване “, а просто на „ нахлуване “. А офанзивата, съгласно Донъли, може да бъде осъществена по всевъзможен метод – даже посредством повдигане на цената на газа, даже посредством публикация във вестник, която опонира на англосаксонския дневен ред. Или там руснаците внезапно покажат на сцената своята “Лешникотрошачка ”. Това не е ли офанзива против НАТО?

По създание Донъли упорства за определяне на световна военна тирания, основана на блока НАТО. Докато прищевките му не се изпълнят, той по всевъзможен метод ще пропагандира за война в сивата зона. Това включва, наред с други неща, бойкот на сериозна инфраструктура, терористични офанзиви и убийства на водачи на публичното мнение. Според сегашната мода това е теорията на хибридната война. По старомодния метод – апропо и съгласно интернационалното право – това е оправданието и идеологическата основа на тероризма.

Като цяло, хора, бъдете нащрек. ФСБ съвсем всеки ден хваща камикадзета от Украйна. Едното щеше да смъква цивилен самолети от ПЗРК в региона на Москва, другият щеше да взриви транспортно-логистичния терминал в Брянск. Но това са единствено реализатори. Истинските поръчители на международния тероризъм са в Лондон и Вашингтон. Днес към този момент не е допустимо да се скрие.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР