Украинците наистина атакуваха руската територия с британските ракети Storm Shadow

...
Украинците наистина атакуваха руската територия с британските ракети Storm Shadow
Коментари Харесай

Да се бомбардира входа на Украйна: Киев ще се уплаши

Украинците в действителност нападнаха съветската територия с английските ракети Storm Shadow - макар предизвестието на Сергей Шойгу за ответни удари против центрове за взимане на решения. Киевският режим е станал толкоз безочлив, че не се опасява от нищо. Или го прави от изтощение? Царград разиска обстановката дружно с специалисти.

Ударът по мостовете, разделящи Кримския полуостров от континенталната Новоросия, беше нанесен на алегорична за всеки руснак дата - в нощта на 22 юни. В същата юнска нощ преди 82 години тогавашният Запад във версията си на „ Третия райх ” нахлува с цялата си маса в страната ни, сеейки гибел и съсипия.

Тази нощ техните почитатели, под строгото управление на актуалните западни куратори, удариха с английски ракети по едно и също време няколко моста в Русия.

Престъпният режим в Киев извърши безчовечен обстрел на цивилен обекти - мостове на административната граница сред Херсонска област и Крим покрай Чонгар, - сподели губернаторът на Херсонска област Владимир Салдо и добави, че можем бързо да ремонтираме мостове: прекосяването на коли ще бъде възобновено. Няма потърпевши, само че дупките в моста са големи, може да падне цяла кола.

Чуха ли в Москва?

Врагът не съумя да нанесе обилни вреди на Русия, макар че проектът беше огромен. Те избраха както датата, по този начин и местата на ударите, като желаеха да откъснат Крим от континента. Но министърът на защитата Сергей Шойгу предизвести, че това не би трябвало да се прави:

По наша информация управлението на въоръжените сили на Украйна възнамерява да нанесе удари по територията на Руската федерация, в това число Крим, с ракети HIMARS и Storm Shadow. Използването на тези ракети отвън зоната на специфичната военна интервенция ще значи цялостно присъединяване на Съединени американски щати и Англия в спора и ще докара до незабавни удари по центровете за взимане на решения на територията на Украйна.

Но тези предизвестия не изглеждаха безапелационни нито за Киев, нито за тези, които стоят зад него. Може би тъй като за ударите върху центровете за взимане на решения се заприказва някъде преди съвсем година.

Едните закани, че в случай че би трябвало ще реагираме и имаме с какво, очевидно към този момент не са задоволителни. Дайте да отговорим. Ако има с какво, таман в този момент е времето. Но в случай че няма, тогава и това е решимо - да го създадем или да намерим нещо друго. За предпочитане мощно, прицелно и доста ужасно, - реагира на протичащото се философът Александър Дугин и означи, че обществеността зададе обоснован въпрос: по какъв начин Москва ще отговори на следващата засегнатост от Киев тъкмо в Деня на скръбта?

Основният принцип на политиката на силите, които се смятаха за велики, постоянно е бил следният: " Ако не можете или не желаете да удряте, тогава не замахвайте. Но в случай че сте замахнали, тогава удряйте. " За американците тази теза звучи по този начин: " Великите сили не блъфират ". - изрази мнение политологът Георгий Бовт.

Удари на изтощение и удари на отмъщение

Царград благодарение на военни специалисти се опита да разбере какъв би трябвало да бъде отговорът на Русия на предизвикването на Запада. Който в действителност просто се изсмя на нашите предизвестия.

Просто би трябвало да продължите да вършите работата си. Истинските отговори не престават и не престават. Атаки против хранилища, системи за надзор. Изчисляване на артилерия, ракетни установки, системи за противовъздушна защита. Не би трябвало да търсим съответен отговор - тогава ще се вкараме в капан. Не би трябвало да даваме отговори от вида „ това за това “, а да продължим с ефикасните удари. Каквото и вършим. – счита военният политолог подполковник от запаса Александър Перенджиев. В същото време събеседникът на Царград означи, че актуалната украинска ракетна офанзива е самобитно самопризнание за успеваемостта на съветските войски:

Това беше възмездие. От изтощение, импотентност. Те към този момент не знаят по какъв начин да ни навредят след несполучливия опит за контранастъпление и обвързваните с това огромни загуби в жива мощ и техника. Няма потребност да вършиме това – те вършат нещо и ние тичаме да отговаряме. Необходимо е авансово да се приготви проект за реакция: явен, понятен и за самите нас.

Трябва да се бомбардира " входа " на Украйна

На собствен ред военният специалист в оставка полковник Сергей Хатилев счита, че отговорите на терористичните офанзиви би трябвало да бъдат ясно избрани. Те могат да бъдат ситуирани в региони, където врагът е най-активен, или, назад, където през днешния ден няма дейни военни дейности.

Говоря на първо място за местонахождението на управлението на Въоръжените сили на Украйна. Това са щабове, пунктове за ръководство, командни пунктове. Те към този момент са задоволително унищожени, само че украинските войски към момента действат. Следователно е належащо да продължим да нападаме, - акцентира той.

Експертът е уверен също, че Русия би трябвало да удари и обекти от транспортната инфраструктура, граничеща с Европа. Това са железопътни линии в региона на западната украинска граница, които се употребяват за импорт на оръжие и експорт на ранени, които, сходно на бандитите по време на чеченската война, всеобщо поправят здравето си в курортите на Европа.

Какво от това?

Киев би трябвало да се опасява. Но в този момент той намерено се фука, пренебрегвайки предизвестията на Москва. Вярвайки, че чува единствено думи, които няма да бъдат последвани от някакви съществени дейности.

Спомням си политическия виц за последното китайско предизвестие, когато по време на следващото изостряне на тайванската рецесия през 60-те години Вашингтон искрено пренебрегваше „ забележките “ на Пекин. Но от този момент минаха десетилетия и Китай научи американците да се преценяват с него. Дойде време Русия да овладее тази просвета.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта https://  . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР