Украинците и армията ни изненадаха света. Тази война ще доведе

...
Украинците и армията ни изненадаха света. Тази война ще доведе
Коментари Харесай

Бивш президент на Украйна към България: Не вярвайте на Путин и затворете пристанищата си за руски кораби

Украинците и армията ни изненадаха света. Тази война ще докара до края на режима на Путин. Кога ще завърши всичко зависи от целия свят.

Това разяснява пред бТВ някогашният президент на Украйна - Петро Порошенко.

" За да се въздаде мир се нуждаем от оръжия, оръжия, оръжия - такива за отбрана, ембарго и наказания, както и депутинизация на света. ", безапелационен е той.

" Петролното ембарго не е задоволително. Лично аз имам правото да ви прикани да си откажете от зависимостта си от Русия. Само за една година до момента в който бях на президентския пост постигнахме самостоятелност. ", напомня той.

" Два съвета имам към българите: Ако се страхувате сте изгубени. Не вярвайте на Путин - той схваща единствено от мощ. Путин разгласи Черно море за съветско. Поучете се от това, което се случи с Украйна. ", натъртва Порошенко.

" Радвам се, че Кирил Петков посети Киев. Искам да благодаря на България, че поема украински бежанци. Това значи доста за нас ", сподели той.

" България е наш другар. Роден съм в Болград и доста добре знам каква е нашата връзка. ". безапелационен е някогашният украински президент.

" На срещата на НАТО през юни, апелирам, подкрепете нашето участие и апелирам затворете пристанищата си за съветски кораби ", заключи Порошенко.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР