Украинското военно разузнаване, заедно с ловци и горски, готви мощна

...
Украинското военно разузнаване, заедно с ловци и горски, готви мощна
Коментари Харесай

Шефът на украинското военно разузнаване: Идва пролетта и за руския агресор ще настъпи истински ад

Украинското военно разузнаване, дружно с ловци и горски, готви мощна партизанска война в тила на съветските окупатори. Това разкри в за американското издание The Nation началникът на ГУР на МО (Главно ръководство по разузнаването на Министерството на отбраната) на Украйна Кирил Буданов.

" Нашите бойци, нашите спецназовци, даже и нашите ловци стартират гонитба на врага в украинските гори. Скоро ще настъпи пролетта, горите ще се раззеленят и за агресора ще настъпи същински пъкъл ", прибавя Буданов.

Шефът на ГУР на МО на Украйна загатва, че военното разузнаване на страната приготвя мрежа от партизански отряди, които ще работят безмилостно в тила на врага, до момента в който му нанасят хирургически удари. Той съпостави това с партизанското придвижване във Виетнам през 60-те и 70-те години, както и сходни дейности в Афганистан.

Zonanews напомня че, още през декември 2021 година американски, че администрацията на Джо Байдън е изучавала опциите за поддръжка на партизанско придвижване в Украйни при положение на съветско навлизане.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР