Украинското военно разузнаване (ГУРМО) съобщава, че руските окупатори са започнали

...
Украинското военно разузнаване (ГУРМО) съобщава, че руските окупатори са започнали
Коментари Харесай

ГУРМО: Руските окупатори срочно евакуират семействата си от Крим и Южна Украйна

Украинското военно разузнаване (ГУРМО) оповестява, че съветските окупатори са почнали бърза евакуация на своите фамилии от Крим и Южна Украйна. 
 
" Успешните дейности на украинските бранители принуждават тъй наречените " власт " във краткотрайно окупирания Крим и в южната част на нашата страна срочно да преселват своите фамилии на територията на Русия. Въпреки формалните им заявки към популацията, че е безвредно пребиваването на полуострова, представителите на окупационната администрация в Крим, сътрудниците на ФСБ и командирите на някои военни елементи скрито от подчинените си се пробват да продадат своите жилища и бързо да изведат от полуострова своите родственици ", се споделя в известието, представено от Интерфакс-Украйна. 
 
Иначе, окупаторите са забранили други покупко-продажби с недвижимости, лимитирали са напредването по Кримския мост и се пробват да спрат достъпа до информация за контранастъплението на украинските войски. 
 
" Военното разузнаване на Украйна припомня, че военнопрестъпниците ще бъдат разобличени и за закононарушенията си против мирното население на Украйна ще бъдат привлечени към отговорност ", се отбелязва в известието. 
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР