Украинско семейство успява да се евакуира от Киев, но по-късно

...
Украинско семейство успява да се евакуира от Киев, но по-късно
Коментари Харесай

Украински син: Татко, моля те, не умирай!

Украинско семейство съумява да се изтегля от Киев, само че по-късно татко и наследник се връщат, с цел да вземат и трите си кучета и да ги изведат на безвредно място.

Видеото стартира с това по какъв начин двамата, дружно с животните в колата, се движат в покрайнините на града. Всичко е умерено. Синът снима с телефона си.

„ Нормално към този момент “, се чува глас.

Любителският репортаж на младежът продължава, виждат горящи здания, двамата разясняват видяното, до момента в който попадат под обстрел от съветски ескорт. Без предизвестие, без нищо.

Двамата се пробват да избягат, дават на заден ход, само че обстрелът продължава. Автомобилът е развален. На задната седалка кучетата са покосени от стрелбата.

Баща и наследник се пробват да продължат пеш, откакто колата им е развалена от обстрела. Но стрелбата поваля и бащата.



Синът към момента държи телефона си в ръка. Така съумява да запише сетните минути на татко си.

„ Татко, не умирай! “ Последното, което чува мъжът, преди да издъхне. Но преди този момент се моли на сина си да го простреля, да го „ довърши “, с цел да не се мъчи.

Две от трите кучета също са убити от съветския обстрел. Синът реалокира тялото на татко си настрана, а третото куче, което остава живо, ляга до натрупа на стопанина си и не желае да го остави.

Колата им е цивилна. Москва продължава да твърди, че бойците ѝ не стрелят по спокойно цивилно обитаеми. От Свободна Европа са открили, че по време на стрелбата в региона не е имало украински бойци.
ТЕМА преди 19 минути 619 преди 24 минути 661 преди 28 минути 397
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР