Украинско момиче бежанец на 14 години почина, след като беше

...
Украинско момиче бежанец на 14 години почина, след като беше
Коментари Харесай

Необяснима смърт на украинско момиче в Англия

Украинско момиче емигрант на 14 години умря, откакто беше открито в безсъзнание на плаж в Южен Девън, Англия, оповестиха от локалната полиция.

Смъртта на момичето се третира като „ необяснима “ и полицията моли всеки, който има видеонаблюдение или запис на региона, да го показа с управляващите, с цел да подкрепи следствието, предава Си Ен Ен.



„ Обадиха ни се вечерта на 4 март, събота, с отчети за изчезнало 14-годишно момиче от региона на Долиш “, разясни детектив контрольор Беки Дейвис от полицията в Девън и Корнуол.

„ Локализирани претърсвания се организираха с поддръжката на полицейския хеликоптер и бреговата защита и човек в безсъзнание беше открит на плажа Долиш “, уточни Дейвис.

„ Впоследствие тя беше превозена с хеликоптер до болничното заведение, където по-късно за жалост умря. Извършена е публична идентификация и най-близките родственици са осведомени, “ съобщи Дейвис и добави, че умрялото момиче е с украинско поданство.



Полицията удостовери, че момичето и майка му са украински бежанци.

„ Тази гибел сега се третира като необяснима и следствието продължава по отношение на събитията към нея “, сподели още Дейвис.

По последни данни на Организация на обединените нации във Англия има над 160 000 украински бежанци.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР