Украинският външен министър заяви днес, че Русия директно заплашва Украйна

...
Украинският външен министър заяви днес, че Русия директно заплашва Украйна
Коментари Харесай

Киев: Русия открито заплашва Украйна с унищожение

Украинският външен министър съобщи през днешния ден, че Русия непосредствено заплашва Украйна с заличаване, до момента в който западни страни се притесняват от ескалация на сепаратисткия спор, съобщи Агенция Франс Прес.
На конференция Кулеба съобщи, че съветски публични лица „ намерено заплашват с война и с заличаване на украинската държавност “.
 Журналисти от Съединени американски щати прикрито фотографирали полеви лагер на съветски военни покрай Украйна (ВИДЕО) Журналисти от Съединени американски щати прикрито фотографирали полеви лагер на съветски военни покрай Украйна (ВИДЕО)
На Киев и Запада не дава покой информацията за придвижването на съветските войски покрай границата с Украйна. Журналистите на Sky News реши...
„ Осъждаме съветското нагнетяване на обстановката със сигурността, московските дейности и мнения, ориентирани към ескалиране на военното напрежение и омаловажаване на дипломатическите старания за разрешаване на руско-украинския спор “, уточни Кулеба.
„ За Украйна е алена линия държавната граница. Ако е пресече, тогава тя ще страда “, акцентира още първият посланик на Украйна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР