Украинският шофьор Виталий Петритски, който при ПТП край Черниче причини

...
Украинският шофьор Виталий Петритски, който при ПТП край Черниче причини
Коментари Харесай

Украинецът Виталий, убил жена в зверска катастрофа, излиза на свобода, но...

Украинският водач Виталий Петритски, който при ПТП край Черниче аргументи гибелта на 48-годишната Илияна Алексиева от симитлийското село Крупник, през днешния ден още веднъж се изправи пред Окръжен съд – Благоевград с искане за по-лека мярка, откакто изкара повече от месец в ареста.

Искането му бе почетено от арбитър М. Коцева, която промени мярката му в парична гаранция в размер на 10 000 лева, написа "Струма ".

Украинецът се блъсна челно с джипа си БМВ в лек автомобил, каран от Илияна Алексиева. В резултат на удара дамата почина на място.

Съпругата на украинеца и трите им деца също бяха признати в благоевградската болница. При случая пострада и Виталий Петритски, които се оплака от болки в гърдите и краката.

Петимата пътували за отмора в Гърция. Илияна пък била тръгнала да зареди стока за магазина си за хранителни артикули в Крупник.

Веднага след случая Виталий бе арестуван и от този момент е в ареста. На предходното съвещание бяха изслушани експертни отзиви по отношение на здравословното му положение и дали то разрешава престоя му в ареста.

Тогава арбитър Пандев бе праволинеен и остави чужденеца зад решетките. Предстои прокуратурата да повдигне обвиняване против него за причиняване на гибел заради несъобразителност.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР