Украинският Шахтьор хвърли бомбата на вечерта в Шампионската лига, надигравайки

...
Украинският Шахтьор хвърли бомбата на вечерта в Шампионската лига, надигравайки
Коментари Харесай

Бомбата в Шампионска лига снощи е факт

Украинският Шахтьор хвърли бомбата на вечерта в Шампионската лига, надигравайки с 1:0 Барселона в мач от група Н. Двубоят се игра на “Фолкспаркщадион ” в Хамбург. Данило Сикан вкара в 40-ата минута единствения гол с глава, употребявайки неприятната класификация в каталунската отбрана.

Снимка: БГНЕС / EPA/FILIP SINGER

Чави Ернандес се завърна към схемата 4-3-3, заради което направи цели пет промени измежду титулярите си спрямо успеха с 1:0 над Реал Сосиедад. Така този път в отбрана играха Андреас Кристенсен и Маркос Алонсо. В средата на терена място откри Ориол Ромеу. В офанзива Роберт Левандовски беше подпомаган от Рафиня и Феран Торес. От друга страна, Марино Пушич подреди своя състав в 4-1-4-1 със Сикан като централен нападател.

Снимка: БГНЕС / EPA/FILIP SINGER

Като цяло методът на тима на Шави издаваше леко подценяване, а когато това се промени през второто полувреме, Барса срещна доста въодушевен и вдъхновен противник, подкрепян от публиката в немския град Хамбург.

Победата е втора за този отбор в групата и го връща в играта за класиране в елиминациите. Барселона остава отпред с 9 точки. Порто са със същия актив след победа с 2:0 над Антверп. Украинският тим има 6 точки. Така всичко ще се взема решение в последните два кръга от групата.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FC Shakhtar Donetsk (@fcshakhtar)

Още вести ще намерите в категорията ни Спорт.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР