Украинският ракетен катер Прилуки“ и разузнавателният кораб на британския флот

...
Украинският ракетен катер Прилуки“ и разузнавателният кораб на британския флот
Коментари Харесай

Украйна и Великобритания проведоха морски учения в Черно море

Украинският ракетен катер „ Прилуки “ и разследващият транспортен съд на английския флот HMS Echo H87 организираха взаимни извършения от вида PASSEX в Черно море. Това се оповестява от пресслужбата на Военноморските сили на въоръжените сили на Украйна, предава TACC, представена от " 19 минути ".

``
реклама

„ По време на взаимното образование украинският ракетен катер и английският транспортен съд извършиха тактически задания за маневриране, учения за противовъздушна защита и също по този начин организираха информационно образование в сходство със стандартите на НАТО ", се споделя в известието, оповестено в обществената мрежа „ Facebook “.

Освен това, както означават пресслужбата, в ученията е взел участие и хеликоптер на военноморската авиационна бригада. „ По-специално, многоцелеви хеликоптер М-14 извършва задачата да следи обстановката в зоната на учението ", съобщи Фокус.

Британският разследващ транспортен съд HMS Echo H87 дойде в Одеса на 6 май 2019 година На същата дата кораби на Украйна взеха присъединяване за първи път в упражненията вид PASSEX в Черно море. След това екипажът на дребна бронирана артилерийска лодка на Вишгородското военноморско поделение на въоръжените сили на Украйна, дружно с фрегата „ Барбарос " и ракетния катер „ Марти " на турския флот извършиха тактически маневриращи задания и организираха учения за връзка в сходство със стандартите на НАТО.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР