Украинският президент Володимир Зеленски заяви, че страната му е достигнала

...
Украинският президент Володимир Зеленски заяви, че страната му е достигнала
Коментари Харесай

Зеленски: Русия трябва да плати за тази ужасна война

Украинският президент Володимир Зеленски съобщи, че страната му е достигнала стратегическа повратна точка във войната с Русия и е на път към успеха, само че предизвести, че е невероятно да се каже какъв брой още ще продължат боевете. За 16 дни от началото на съветската инвазия 2 милиона и половина души са напуснали Украйна.

Русия би трябвало да заплати за тази ужасна война, настоя в следващото си послание украинският президент Володимир Зеленски.

"През нощта окупаторите бомбардираха обувна фабрика, жилищна постройка, детска градина в Днипро. Защо? Каква опасност бяха за Русия? Разрушиха и жилища в Сумска област. Продължиха да тормозят жителите на Мариупол и Харков, изстреляха ракети по Луцк и Ивано-Франковск ".

Това съгласно Зеленски значи, че глобите не са задоволителни и би трябвало да има още.

"Няма да изпратим войски на НАТО в Украйна и няма да изпратим самолети на НАТО във въздушното пространство на Украйна ", сподели генералният секретар на алианса Йенс Столтенберг, като добави, че е доста значимо да бъдат открити филантропични коридори и че офанзиви против цивилни са военно закононарушение.

Германският външен министър Аналена Бербок акцентира, че би трябвало да бъде понижена зависимостта на Европа от съветския петрол и газ.

Зелената сила е въпрос, обвързван освен с климата, само че и със сигурността. Войната на президента Путин против Украйна не оставя подозрения, че би трябвало да понижим зависимостта си от изкопаемите горива и да използваме повече възобновими източници.

Междувременно съветските сили напредват към Киев и прегрупирането им се пояснява като подготовка за нахлуване против града.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР