Украинският президент Володимир Зеленски заяви, че службите за сигурност на

...
Украинският президент Володимир Зеленски заяви, че службите за сигурност на
Коментари Харесай

Зеленски: Има записи на руски войници, които обсъждат с родителите си какво са откраднали и кого са отвлекли

Украинският президент Володимир Зеленски съобщи, че службите за сигурност на страната му са прихванали връзки на съветски военни, които съставляват доказателство, че са били осъществени военни закононарушения, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

"Има бойци, обсъждащи с родителите си какво са откраднали и кого са отвлекли. Има записи на военнопленници, които си признават, че са умъртвили хора ", сподели Зеленски в фрагмент от изявление за предаването "60 минути " по американската телевизия Си Би Ес, излъчен през вчерашния ден. "В пандиза има водачи, които са имали карти с цивилни цели за бомбардиране. Също по този начин се организират следствия въз основа на останките на убитите ", добави той.

Зеленски съобщи, че "всеки, който е взел решение, който е издал заповед, който е извършил заповед ", е отговорен за осъществяването на военно закононарушение. На въпрос дали счита, че съветският президент Владимир Путин носи отговорност, той отговори: "Вярвам, че той е един от тях ".
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР