Украинският президент Володимир Зеленски представи в Съвета за национална сигурност

...
Украинският президент Володимир Зеленски представи в Съвета за национална сигурност
Коментари Харесай

Украйна налага санкции на семейството на Сергей Лавров

Украинският президент Володимир Зеленски показа в Съвета за национална сигурност и защита на страната решение за налагане на наказания против брачната половинка и дъщерята на съветския външен министър Сергей Лавров.

Според текста на документа, оповестен на уеб страницата на украинския държавен глава, на Мария Александровна Лаврова (родена през 1950 г.) и Екатерина Сергеевна Винокурова (родена през 1983 г.) са наложени персонални наказания за период от 10 години. В тях се плануват 13 ограничаващи ограничения, в това число заледяване на активи и възбрана за придобиване на поземлени парцели.

Подобни наказания са наложени и на брачна половинка на Екатерина - Александър Винокуров (роден през 1982 година, предприемач и президент на Marathon Group).

С укази Зеленски наложи наказания против 2507 физически лица и 1374 компании от Русия, Беларус и някои други страни.

На 9 юни украинският президент наложи безсрочни наказания против съветския президент Владимир Путин и други съветски водачи, в това число против съвсем всички членове на съветското държавно управление, сред които Сергей Лавров. Общо бяха наложени наказания на 35 души. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР