Украинският президент Володимир Зеленски отправи още една предизвикателна нотка при

...
Украинският президент Володимир Зеленски отправи още една предизвикателна нотка при
Коментари Харесай

Украинският президент се върна в Киев, Русия продължава с атаките

Украинският президент Володимир Зеленски насочи още една предизвикателна нотка при завръщането си в столицата на своята нация в петък след военното си посещаване в Съединените щати, като сподели, че неговите сили „ работят за победа “, макар че Русия предизвести, че няма да има завършек на войната, до момента в който не реализира военните си цели.

Зеленски разгласява в акаунта си в Telegram, че е в офиса си в Киев след визитата си в Съединени американски щати, което обезпечи нов пакет от военна помощ от 1,8 милиарда $, и даде обещание, че „ ще преодолеем всичко “. Украинският президент също благодари на Холандия за обещанието до 2,5 милиарда евро (2,65 милиарда долара) за 2023 година, с цел да помогне за заплащането на военно съоръжение и възобновяване на сериозна инфраструктура.

Завръщането на Зеленски идва на фона на безсърдечен съветски артилерийски, ракетен и минохвъргачен огън, както и въздушни удари по източния и южния фронт и на други места в Украйна.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков сподели, че войната ще завърши на масата за договаряния, откакто „ специфичната военна интервенция “ реализира „ задачите, които си е сложила Руската федерация “, добавяйки, че „ е реализиран забележителен прогрес в демилитаризацията на Украйна “.

Говорителят на Кремъл сподели, че нито един докладван украински кротичък проект не може да успее, без да се вземат поради „ днешните действителности, които не могат да бъдат подценени “ - отпратка към настояването на Москва Украйна да признае суверенитета на Русия над Кримския полуостров, който беше анексиран през 2014 година както и други териториални придобивки.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР