Украинският президент Володимир Зеленски, отбелязвайки победата над нацистка Германия във

...
Украинският президент Володимир Зеленски, отбелязвайки победата над нацистка Германия във
Коментари Харесай

Зеленски: Рано или късно, ние печелим

Украинският президент Володимир Зеленски, отбелязвайки успеха над нацистка Германия във Втората международна война, съобщи през днешния ден, че страната му ще завоюва във войната си с Русия и няма да отстъпи никаква територия, съобщи Агенция Ройтерс.

" В Деня на успеха над нацизма ние се борим за нова победа. Пътят към нея е сложен, само че не се съмняваме, че ще победим ", сподели той в документално послание.

Русия, която нахлу в Украйна на 24 февруари, също отбелязва годишнината от успеха на Съветския съюз във Втората международна война.

Зеленски сподели, че украинците са свободен народ, който се е борил за отбрана на земята си доста пъти в историята и е имал собствен „ личен път “.

„ Днес ние водим война по този път и няма да дадем на никого нито парченце от нашата земя и няма да дадем на никого нито една част от нашата история “, сподели той.

" Гордеем се с нашите предшественици, които дружно с други народи от антихитлеристката коалиция победиха нацизма. И няма да позволим на никого да анексира тази победа, няма да позволим тя да бъде присвоена. "

И добави: " Няма окови, които да вържат свободния ни дух. Няма окупатор, който да пусне корени в свободната ни земя. Няма завоевател, който да ръководи свободния ни народ. Рано или късно ние печелим. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР