Украинският президент Володимир Зеленски обяви създаването на Съюз на отбранителните

...
Украинският президент Володимир Зеленски обяви създаването на Съюз на отбранителните
Коментари Харесай

Зеленски съобщи за създаването на Съюз на отбранителните индустрии

Украинският президент Володимир Зеленски разгласи основаването на Съюз на отбранителните промишлености, съобщи украинската организация Укринформ.

Държавният глава направи изказването на Първия интернационален конгрес на отбранителната промишленост, който се организира в Киев, съобщи Българска телеграфна агенция.

" На този конгрес оповестяваме за основаването на Форум на отбранителните промишлености. Съюз, който зачита интернационалното право и знае по какъв начин да работи за същинска отбрана на интернационалното право, отбрана на сигурността от всякаква експанзия - и приказвам освен за Украйна, само че и за сигурността на всяка страна в света ", съобщи Зеленски.

Той добави, че е създадена съществена декларация като основа на алианса и означи, че производителите на военно съоръжение и оръжия от целия свят, " които споделят желанието ни да осигурим действителна отбрана против експанзия ", могат да се причислят към него. Декларацията към този момент е подписана от 13 " известни " компании, които са подготвени да изградят " нов боеприпас на свободния свят " дружно с Украйна, акцентира Зеленски.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР