Украинският президент Володимир Зеленски коментира ситуацията в Русия в профила

...
Украинският президент Володимир Зеленски коментира ситуацията в Русия в профила
Коментари Харесай

Зеленски: Всеки, който избере пътят на злото, унищожава себе си

Украинският президент Володимир Зеленски разяснява обстановката в Русия в профила си в Туитър. Според него е явно, че Москва е мощно отслабена и че към този момент пропагандната ѝ машина не работи.

За Владимир Путин украинският президент написа: " Този, който ненавижда хората и изпраща десетки хиляди на война, най-после се барикадира в Москва, с цел да се пази от тези, които самичък е въоръжил. "

Everyone who chooses the path of evil destroys himself. Who sends columns of troops to destroy the lives of another country and cannot stop them from fleeing and betraying when life resists. Who terrorizes with missiles, and when they are shot down, humiliates himself to receive…
— Володимир Зеленський (@ZelenskyyUa)

Ето и цялото му изказване:

" Всеки, който избере пътя на злото, унищожава себе си. Изпращат колони с военни да унищожават живота на друга страна, а след това не могат да им попречат да дезертират и да ги предадат. Този, който тероризира с ракети, а когато те бъдат свалени, се унижава с ирански дронове. Този, който ненавижда хората и изпраща десетки хиляди на война, най-после се барикадира в Москва, с цел да се пази от тези, които самичък е въоръжил. Дълго време Русия използваше своята агитация, за замаскира своята уязвимост и нелепостта на своите ръководещи. Сега към този момент има толкоз доста безпорядък, че нито една неистина не може да го скрие. Слабостта на Русия е явна. Пълномащабна уязвимост. И колкото по-дълго Русия оставя своите войски и наемници на наша земя, толкоз повече безпорядък и проблеми ще има. Вече е явно и че Украйна може да отбрани Европа от разпространението на съветското зло. "
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР