Украинският президент Володимир Зеленски излезе с обръщение към народа си

...
Украинският президент Володимир Зеленски излезе с обръщение към народа си
Коментари Харесай

Зеленски: Очаквайте да бъда убит, аз съм цел №1

Украинският президент Володимир Зеленски излезе с послание към народа си и жителите на Кеив* малко след среднощ локално време. " Моето физическо заличаване е приоритет на съветското настъпление, аз съм главната цел. Очаквам да бъда погубен, по този метод врагът желае да ликвидира политическата ни самостоятелност ".

" Втората цел е моето семейство, само че ние всички оставаме в столицата ", добави Зеленски. Според украинските медии президентът е бил неведнъж посъветван от представители на службите за сигурност и непознати наблюдаващи неотложно да се насочи към Лвов, с цел да бъде в относителна сигурност.

Зеленски предизвести още, че измежду жителите на Кеив са навлезли голям брой цивилни съветски диверсанти, въоръжени до зъби. Очаква се те да подемат още тази нощ серия от подривни дейности и терористични офанзиви против мирното население. Президентът прикани за прецизно съблюдаване на наложения полицейски час.

* В знак на съпричастност към молбата на сътрудниците от украинските медии да не използваме съветската транслитерация на столицата им - " Киев ", използваме по-близкото до истинското звучене " Кеив ".

ТЕМА преди 3 часа 2012 преди 3 часа 1081 преди 3 часа 645
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР