Украинският президент Владимир Зеленски призова в събота за всеобхватни мирни

...
Украинският президент Владимир Зеленски призова в събота за всеобхватни мирни
Коментари Харесай

Швейцария да е посредник между Киев и Москва поиска Зеленски

Украинският президент Владимир Зеленски прикани в събота за всеобхватни мирни договаряния с Москва и също по този начин прикани Швейцария да предприеме повече дейности против съветските олигарси, които съгласно Зеленски оказват помощ във войната с парите си. Британското разузнаване предизвести, че Русия е подхванала тактичност на безсилие, която може да изостри филантропичната рецесия, пишат от организация " Ройтерс ". Руските сили поеха тежки загуби и настъплението им значително спря.

" Украинските градове " се унищожават по заповед на хора, които живеят в европейски, в красиви швейцарски градове. Радват се на благосъстоятелност в тези градове. Наистина би било добре да ги лишите от тази привилегия ", уточни Зеленски.

Неутрална Швейцария, която не е член на Европейския съюз, одобри напълно глобите на Европейски Съюз против съветски физически и юридически лица, в това число заповеди за замразяването на благосъстоянието им в швейцарски банки. Мерките на Европейски Съюз са част от по-широките старания за наказания на западните страни, ориентирани към прилепяне на съветската стопанска система.

Президентът на Швейцария Игнасио Касис уточни, представен от швейцарската социална телевизия Radio Télévision Suisse, че страната му е подготвена да играе посредническа роля и да провежда вероятни договаряния сред Москва и Киев.

" Швейцария съчетава неутралитет с филантропична традиция. Това е дребна страна със мощен ангажимент към свободата. Готова е да бъде медиатор зад кулисите или да договаря ", сподели Игнасио Касис.

В послание по-рано в събота Зеленски прикани Москва да организира мирни договаряния в този момент.

" Искам всички да ме чуят в този момент, изключително в Москва. Дойде време за среща, време е да поговорим. Дойде моментът за възобновяване на териториалната целокупност и справедливостта за Украйна. В противоположен случай загубите на Русия ще бъдат такива, че ще ви трябват няколко генерации, с цел да се възстановите ", сподели той във видеообръщение.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР