Украинският президент обаче предупреди сънародниците си, че трябва да се

...
Украинският президент обаче предупреди сънародниците си, че трябва да се
Коментари Харесай

Володимир Зеленски щял да връща войната в Русия

Украинският президент обаче предизвести сънародниците си, че би трябвало да се приготвят за нови офанзиви против енергийната инфраструктура през зимата
Дроновете, които през днешния ден бяха свалени над Москва, дадоха мотив на украинския президент Володимир Зеленски да се похвали, че са изместили военните дейности към Русия.

" Постепенно войната се връща на територията на Русия - в нейните центрове и военни бази, и това е неминуем, натурален и безусловно обективен развой ", сподели Зеленски по време на посещаване в западния украински град Ивано-Франковск.

" Украйна става все по-силна ", добави той, представен от Българска телеграфна агенция. Президентът обаче предизвести, че страната би трябвало да се приготви за нови офанзиви против енергийната инфраструктура през зимата.  " Трябва да сме наясно, че както и през предходната година съветските терористи могат да нападат енергийния ни бранш и сериозни обекти и тази зима ", сподели Зеленски и добави, че при визитата му в Ивано-Франковск е била разисквана подготовката за " всички вероятни сюжети ".

Зеленски приказва, откакто три украински дрона бяха свалени над Москва тази нощ, както заяви съветското министерство на защитата. Атаката нанесе вреди на фасадите на две високи здания с офиси и наложи за малко да бъде краткотрайно затворено московското интернационално летище " Внуково ". Москва разгласи, че през нощта съветските сили са осуетили и опит на Киев за нахлуване против анексирания от Русия полуостров Крим с 25 украински дрона.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР