Украинският президент иронизира световните лидери и състоянието на международните отношения,

...
Украинският президент иронизира световните лидери и състоянието на международните отношения,
Коментари Харесай

Пародиен чат на световните лидери се майтапи с Брекзит, Северна Корея и руски планове за анексиране на Великобритания

Украинският президент иронизира международните водачи и положението на интернационалните връзки, представяйки пародиен чат в измислената " Група на международните водачи " в WhatsApp. Въображаемата замяна на реплики съдържа смешки за Брекзит, нуклеарните оръжия на Северна Кория, проектите на Русия да анексира половин Англия и други настоящи тематики.

Известният украински комедиен артист Володимир Зеленски, спечелил известност в ефирен сериал, където изпълняваше ролята на президент, през април т.г. завоюва президентските избори в действителния живот и към този момент ръководи Украйна.

Въпросното пародийно видео е било излъчено преди началото на конгрес в Ялта през септември, предизвиквайки смях измежду гостите в залата. То е споделено в обществените мрежи от индийски служител на реда, който е имал другари на конференцията в Украйна, след което видеото става шлагер в интернет.

В началото на измисления чат в WhatsApp, озаглавен " World Leaders Group " , Зеленски се показва пред сътрудниците си, които му отвръщат с поздрави на разнообразни езици.

Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР