Украинският посланик във Великобритания Вадим Пристайко изпрати важен сигнал до

...
Украинският посланик във Великобритания Вадим Пристайко изпрати важен сигнал до
Коментари Харесай

Киев с предупреждение към Путин: Ще се бием до последния руснак

Украинският дипломат във Англия Вадим Пристайко изпрати значим сигнал до съветския водач Владимир Путин, че Украйна е подготвена да се бори за своите територии до последната капка кръв, до последния „ съветски “ боец, който влезе на непозната земя.

Дипломатът сподели това в изявление за Daily Express. Според него това е единственото допустимо решение за Украйна. " За нас има едно решение - руснаците би трябвало да изоставен нашата земя. Затова би трябвало да се бием до последния от тях или, за жалост, до последния от нас ", сподели посланикът.

Пристайко също по този начин уточни, че Украйна, като част от мобилизацията, към този момент е набрала минимум един милион души. В съпоставяне с съветските войски, те ще бъдат по-добре подготвени и по-добре готови да отвърнат на бойното поле.

„ Те ще бъдат доста по-гъвкава бойна мощ “, даде обещание Пристайко. Дипломатът уточни по явни аргументи, че Украйна няма да разкрива действителните си загуби на бойното поле до края на войната: „ Мисля, че това ще бъде ужасна цифра “, предвижда той.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР