Украинският национал Йевген Коноплянка не се чувства оценен в Шалке

...
Украинският национал Йевген Коноплянка не се чувства оценен в Шалке
Коментари Харесай

Проблемите на Коноплянка в Шалке не са един и два

Украинският национал Йевген Коноплянка не се усеща оценен в Шалке 04 и ролята на запаса към този момент му е омръзнала. Това призна неговият татко в изявление пред украинските медии.

“Като татко на Женя мога да кажа следното: Бундеслигата не е неговото състезание. Например Андрий Ярмоленко играе в тим, който практикува по-офанзивен футбол. Стилът на Шалке обаче е друг, а и в отбора има доста млади футболисти. Освен това, в Испания той се справяше добре с езика и даже даваше изявленията, до момента в който немският го затруднява. С новия треньор Джовани тедеско поддържа връзка относително добре, само че не по този начин стояха нещата с Вайнцийрл, който говореше единствено немски”, описа Олег Коноплянка.

“В какво би трябвало да се усъвършенства синът ми? В нищо. Той знае какво би трябвало да прави на терена. Ако го употребяват вярно, качествата му ще се проявят. Отново ще дам образец с Ярмоленко, който си работи като нападател в Борусия (Дортмунд), а Женя в най-хубавия случай го поставят в средата на терена”, оплака се Коноплянка-старши. Бундеслига 13 кръг, събота 25 ноември  Борусия (Дортмунд) 4:4краен резулат  Шалке 04
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР