Украинският нападател на ЦСКА 1948 Евгений Сердюк разкри, че с

...
Украинският нападател на ЦСКА 1948 Евгений Сердюк разкри, че с
Коментари Харесай

Евгений Сердюк: Нямам търпение за мача с ЦСКА

Украинският нападател на ЦСКА 1948 Евгений Сердюк разкри, че с неспокойствие чака идния дуел в неделя против ЦСКА в Първа лига, тъй като той е в клуба, с цел да се бори за победи и титли.

По време на Сердюк съобщи, че обича да играе в сходни дербита.

" Харесвам българското състезание и мачовете в него. Очаквам да спечелим победа, тъй като пристигнах в ЦСКА 1948, с цел да спечелвам медали и титли ", стартира украинецът.

" Очаквам този мач, тъй като той е дерби и тъй като ще бъде тежък. Подготвихме се добре тази седмица за съперника ни и нямам самообладание за дуела. Обичам да играя в сходни срещи ", добави някогашният нападател на Черно море.

Украинецът показа още, че в съблекалнята на ЦСКА 1948 се усеща, че се задава мач с по-голям заряд, а самият той го съпостави със конфликтите с Левски.

" В съблекалнята се усеща, че ни следва мач с по-голям заряд от нормално, само че и той като всеки различен дава три точки. Да, мачът ще бъде по-труден, само че въпреки всичко е изцяло естествен дуел като всеки различен. Искаме да спечелим, с цел да можем да се борим за второто или даже за първото място. Предстоящият мач няма да бъде най-трудният, в който съм играл, само че просто е дерби и това го прави по-напрегнат. Такъв е и мачът с Левски, не виждам разлика сред двата ", приключи Евгений Сердюк.

ЦСКА 1948 посреща ЦСКА на стадион " Витоша " в Бистрица в неделя (12 март) от 16.45 часа в среща от 23-ия кръг на Първа лига.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР