Украинският нападател Артьом Милевский няма да бърза с положителния си

...
Украинският нападател Артьом Милевский няма да бърза с положителния си
Коментари Харесай

Спряган за Лудогорец украинец не бърза за трансфер


Украинският нападател Артьом Милевский няма да бърза с позитивния си отговор към Лудогорец, откъдето демонстрират интерес към услугите му.

Шампионите търсят заместител на румънеца Клаудиу Кешерю, чийто контракт изтича през лятото на 2018 година. Националът на северната ни съседка не е удовлетворен от статута си на запаса след идването на Димитър Димитров - Херо. Милевский е на 32 години и сега играе за Динамо (Брест).

В приключилото преди броени дни състезание на Беларус той вкара 5 гола в 15 мача. Самият футболист е подготвен да пристигна в България, а една от аргументите е, че в отбора от Разград се подвизава неговият съотечественик Игор Пластун.

Агентът на футболиста Александър Панков разяснява опциите за идването му у нас пред уеб страницата СпортАрена.

" Не единствено Лудогорец го желае, само че също клубове от Гърция и Турция. Артьом си има настоящ контракт с Динамо, той е удовлетворен от престоя си в Брест и наподобява като че ли е намерил своя клуб. Няма да се занимаваме с никакви предложения сега. Сега сме в двуседмична пауза, а по-късно ще преценим. За промяната на клуба е нужна конкретика, която да удовлетвори и Артьом, и Динамо ", разяснява Панков.

Конкретиката в тази ситуация е сума от 800 000 евро, каквато беше представена от украинските медии като нужна за трансфер на играча.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР