Украинският министър на отбраната Олексий Резников съобщи, че страната е

...
Украинският министър на отбраната Олексий Резников съобщи, че страната е
Коментари Харесай

Украйна получи противокорабни ракети Харпун и самоходни гаубици M109

Украинският министър на защитата Олексий Резников заяви, че страната е получила ново въоръжение от натовски стандарт, с което ще укрепи защитата против съветската инвазия.

Украйна е приела пратка от самоходни гаубици M190 SPH вследствие на " съдействие сред няколко страни ". Резников разказва машините като оръжие от доста висок качество.

Приета е и пратка от датските въоръжени сили с присъединяване на английските военни, която включва противокорабни ракети " Харпун ".

" Не единствено че бреговата защита на нашата страна ще бъде подсилена от ракетите " Харпун ", само че те ще бъдат употребявани и за образование на украински екипи. Убеден съм, че военното приятелство на " Харпуните " и нашите ракети " Нептун " ще ни освободят и ще върнат сигурността в Черно море, както и ще пазят Одеса ", споделя още Резников.

Той разяснява, че би желал Украйна да можеше да се доставя по-бързо с нужното отъжие, само че за последния половин месец страната е получила повече муниции от западен стандарт, в сравнение с са налични муниции от руски вид.

" Ние към този момент сме получили повече, в сравнение с всички фабрики в нашите партньорски страни могат да произведат за 6 месеца (там където към момента има индустриални линии за муниции от руски тип).

Резников благодари на държавните ръководители, които подкрепят армията, само че акцентира, че " хората са тези, които поемат удара, а не машините ".

" Видяхме образци, когато модерното въоръжение и съоръжение не може да промени нищо, в случай че хората не желаят да се бият за своята страна. За сметка на това украинската войска сподели всеобщ подвиг и висок професионализъм, а цялата украинска нация сподели забележителна устойчивост ", споделя още той.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР