Украинският IT хъб ще бъде домакин на IT Arena –

...
Украинският IT хъб ще бъде домакин на IT Arena –
Коментари Харесай

IT Arena – най-голямото събитие в Източна Европа

Украинският IT хъб ще бъде хазаин на IT Arena – най-голямото събитие за осведомителни технологии както в самата страна, по този начин и в Източна Европа. Участниците и публиката в 3-дневния конгрес ще имат опцията да научат най-новите и прогресивни хрумвания и тактики за възстановяване и развиване на бизнеса не от кого да е, а от международните водачи и основатели на бизнес и софтуерни решения в тази област. Събитието ще се организира сред 29 септември и 1 октомври, а мястото е стадион "Арена Лвов " в едноименния град.

Наскоро уредниците на IT Arena оповестиха и първите 8 лектори, които ще се включат в тазгодишното издание на събитието. Става въпрос за представители на компании като Jugnoo, 500 Startups, Indiegogo, Amazon Web Services, Bayer и други Те ще показват пред гостите и останалите участници във форума своите хрумвания в областите "Бизнес ", "Продукти " и "Технологии ". IT Arena ще даде естрада на общо към 40 лектори - потвърдени експерти в своите сфери. Доказателство за това са участниците в предходните издания на конференцията, измежду които специалисти от Twitter, Uber, Фейсбук, Philips, Samsung, IBM, Гугъл, Microsoft и други

Паралелно в границите на форума ще се организира и конкурс с присъединяване на повече от 100 стартъп компании от Европа, които ще показват своите хрумвания и артикули. Най-добрите от тях ще се презентират още в първия ден на IT Arena, а избраните от жури 10 ще опишат за активността и новаторските си решения и артикули на главната сцена още във втория ден на конференцията. Формата за кандидатстване в състезанието към този момент е отворена на уеб страницата https://itarena.ua/call-for-startups/, като регистрации ще могат да се вършат до 20 септември.

Форумът ще бъде хазаин и на Tech Expo, на което посетителите ще могат да се срещнат с основаните в Украйна технологии. Очаква се участниците да показват свои хрумвания, приложения, дронове, разнообразни устройства, умни технологии, роботи и други, които са проектирани или създадени в Украйна. Организаторите на IT Arena канят всички компании, които работят в областта на 3D печата, роботиката, осведомителните технологии, IT решенията, умните домове и градове, виртуалната действителност и така нататък да се включат в Tech Expo, като за задачата могат да се записват на https://itarena.ua/tech-expo/.

В програмата на IT Arena тази година са планувани и над 30 срещи. Те ще се състоят в 10 обособени за задачата места в заведения за хранене и работни зали към площад "Ринок ", ситуиран в сърцето на града-домакин на форума Лвов. Тези мероприятия са отворени за всички участници в конференцията, като с цел да се включат в тях е належащо само да се записват авансово. По стратегия срещите ще се състоят на 1 октомври, неделя, сред 11:00 и 19:00 ч.

Ако надарените лектори и нововъведенията не са съумели да ви убедят да посетите IT Arena, е допустимо за това да помогне и невероятното афтърпарти. Финалът на вторият ден на форума ще бъде Futureland Festival 2017 – огромен фест на технологиите и електронната музика. В миналогодишното му издание присъединяване взе даже световноизвестният DJ Netsky. Съвсем скоро ще станат ясни и тазгодишните участници. Фестивалът е съвършеното място да разширите познанията си и в същото време просто да се позабавлявате.

Запазете датите още в този момент!

Повече за IT Arena можете да научите ТУК.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР