Украинският генерален щаб в доклад от понеделник сутринта обяви известен

...
Украинският генерален щаб в доклад от понеделник сутринта обяви известен
Коментари Харесай

Украйна съобщи за напредък край Бахмут

Украинският общоприет щаб в отчет от понеделник сутринта разгласи прочут прогрес на своите елементи в Клешчеевка, село покрай Бахмут , оповестява Руската работа на Би Би Си.

" В Бахмутското направление Силите за защита реализират непълен триумф в региона на Клешчеевка в Донецка област , като изместват съперника от заетите позиции и се консолидират на постигнатите рубежи, водят се тежки боеве ", се споделя в отчета.

Фактът, че украинските въоръжени сили съумяха да напреднат в Клещеевка, която се опитваха да завладяват съвсем цяло лято, беше обявен и от военни блогъри от двете страни . Това село е на няколко километра южно от Бахмут и украинските елементи от дълго време се пробват да го овладеят.

На други фронтове, съдейки по резюмето, няма основни промени . По отношение на главното направление на настъплението на южния фронт в отчета още веднъж сбито и рационално се споделя, че украинските въоръжени сили " не престават настъпателната интервенция ".

Освен това Генералният щаб в своята сводка показва, че в близко бъдеще в Русия може да стартира нова вълна на готовност , по време на която се допуска, че се възнамерява да бъдат мобилизирани 400-700 хиляди души.

Би Би Си припомня, че по време на война към изказванията на воюващите страни би трябвало да се подхожда внимателно.
 Лондон: Наемайки чужденци, Русия се пробва да избегне нова вълна на готовност преди изборите
Лондон: Наемайки чужденци, Русия се пробва да избегне нова вълна на готовност преди изборите

В страната живеят към 6 милиона мигранти от Централна Азия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР