Украинският флот го чака гибел в Азовско море при конфликт

...
Украинският флот го чака гибел в Азовско море при конфликт
Коментари Харесай

The American Conservative: Украинският флот ще бъде унищожен за минути при конфликт с Русия в Азовско море

Украинският флот го чака крах в Азовско море при спор с Русия. При това унищожаването на украинските кораби ще отнеме " броени минути ", написа аналитичното издание The American Conservative, представено от Блиц.

Авторът на публикацията счита, че при експлоадиране на спор в Азовско море, украинските кораби бързо ще бъдат потопени, а базата на Военноморски сили - мигновено унищожена. 

" Украйна има кораби в Азовско море, и в околните месеци там ще бъдат трансферирани още няколко. Руският флот може да потопи тези лодки и да унищожи базата за броени минути ", отбелязва The American Conservative.

По данни на изданието, Киев с поддръжката на Вашингтон възнамерява да построи военноморска база на бега на Азовско море, с цел да " даде отговор на Русия " при положение на нужда. Но до каква степен е оправдано флотът на Съединени американски щати да оказва поддръжка на украинските кораби там, откакто това море " исторически е съветско ", отбелязва анализаторът. 

На 22 септември украински кораби излязоха от пристанището на Одеса и насочвайки се към Бердянск край Азовско море, минаха около крайбрежията на Крим в изключителната икономическа зона на Русия.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР