Украинският боксьор Олександър Усик заяви, че би искал да се

...
Украинският боксьор Олександър Усик заяви, че би искал да се
Коментари Харесай

Усик: Вече имам сценарий за филм

Украинският боксьор Олександър Усик съобщи, че би желал да се занимава с актьорство един ден, оповестиха източници на 1+1.ua.

„ За мен е окей да продължа да се занимавам със странични планове. Може би, в подиуми с повече думи. Намирам го за доста завладяващо. Влизам надълбоко в облика. Ако би трябвало да бъда почтен, към този момент имам сюжет за филм! Сам го написах. Пазя дневник, в който пиша всички значими моменти от живота си, от известно време. Всъщност, имам четири такива дневника “, разкри той.

„ Това е съвсем подготвен сюжет в композиция с моята биография. Готов съм да изиграя самичък ролята, в случай че някой желае да направи филм по нея. Както хората споделят „ Ако искаш да го направиш добре, направи го самичък. Смятам, че в случай че се науча на актьорство, ще мога да повторя още веднъж всички значими събития от живота ми. Ще мога да бъда изцяло друг – както занимателен и сериозен, по този начин и печален “, добави боксьорът.

Припомняме, че украинският играч в тежка категория няма да бъде идващият конкурент на международния първенец Антъни Джошуа за поясите на WBA, WBO, IBF и IBO. Това стана ясно след изказване на шефа на промоутърската компания Top Rank, Боб Аръм. Следващият противник на кръга на британеца Джошуа се чака да бъде Кубрат Пулев, който е наложителен кандидат за пояса на IBF. „ Да, Пулев ще бъде идващият противник на Джошуа. Първо е той, а по-късно идва ред на Усик “, сподели Аръм. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР