Украинските военновъздушни сили унищожиха най-малко два руски склада за боеприпаси

...
Украинските военновъздушни сили унищожиха най-малко два руски склада за боеприпаси
Коментари Харесай

Киев е унищожил руски складове за боеприпаси и позиции на системи за ПВО

Украинските военновъздушни сили унищожиха минимум два съветски склада за муниции и позиции на системи за противовъздушна защита при боеве в източната част на Украйна, заяви украинският общоприет щаб, представен от ДПА.

При интервенцията Военновъздушни сили са направили няколко задачи, само че щабът не разясни къде тъкмо се намират местата, за които става дума.

Русия понесе тежки загуби при яростните боеве в региона на донбаския град Бахмут, където съветско поделение, формирано от сред 400 и 800 души, беше ненадейно при деликатно готова засада и " извадено от строя ", заяви в Киев президентският консултант Олексий Арестович.

Контролираният от Русия град Донецк също беше подложен на няколко пъти на обстрел през днешния ден. Ударена е болница, заяви ТАСС, като се базира на сепаратистките управляващи. Избухнал е пожар и личният състав и пацинетите са били евакуирани.

Ръководителят на самопровъзгласилата се Донецка национална република Денис Пушилин написа в обществената мрежа Телеграм, че има ранени пациенти, един от тях след това, по думите му, е умрял.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР