Украинските власти са получи косвено потвърждение, че разрушеният от руските

...
Украинските власти са получи косвено потвърждение, че разрушеният от руските
Коментари Харесай

Кремъл дава Мариупол в разпореждане на кадировците

Украинските управляващи са получи индиректно удостоверение, че разрушеният от съветските войски Мариупол е даден " за предписание " на кадировските бойни елементи, оповестява съветникът на кмета на града Пьотр Андрющенко в Telegram

По думите му, " куратори на възобновяване " на Мариупол са назначени кадировците поради " прекомерно неприятелските и националистически настроени поданици на града ". Затова за заплашване и смазване на съпротивата в града ще управляват кадировци.

По информация на Андрющенко, на 17 май в окупирания от съветските войски град се е състояла среща на окупационната администрация, депутата от съветската Дума Дмитрий Саблин (куратор на окупацията на Мариупол от 2014 година), Адам Делимханов и Ахмед Долгаев, които съставляват марионетния режим Чечня, които разискали " проектите за възобновяване на Мариупол ".

" Кадировците са се държали като господари и графикът на срещата е приличал повече на оценка и инвентаризация на това, което е останало. И по никакъв начин не е приличало на проекти за възобновяване ", написа той.

По данни на украинските управляващи, кадировските елементи имат наказателни функционалности за смазване на всяка форма на опозиция.

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР